Vi s-a intamplat vreodata sa va auziti cuvintele insa voi personal sa nu scoateti nici un sunet? Vi s-a intamplat sa va vedeti gesturile insa voi sa nu faceti nici o miscare? Dar sa va cumparati ceva super dragut care va defineste si apoi sa il vedeti la altcineva care e total pe langa? Sau sa vorbiti despre un lucru care va face placere si brusc sa intervina altcineva in discutie si sa va spuna ca acel lucru e pasiunea lui dinainte de a se naste? Dar sa purati o discutie personala cu cineva si din neant sa apara altcineva care se baga fix ca un o.b.?

Frate, nu mai pot. Sunt inconjurata de clone, si nici macar nu sunt unele reusite. Cuvinte, gesturi, still, pasiuni, lucruri marunte. Gataaaaaa!!!!! Defineste-ti in mortii ma`tii personalitatea proprie si opreste-te din xeroxat. Nu vreau sa fiu a role model. Nici macar nu ai ce copia de la mine. Eu sunt un exemplu negativ. Pe bune chiar nu vreau sa am un mini me. Si asa imi e greu sa ma suport pe mine insami si eu cu persoana mea ne cunoastem dintotdeauna. Am alergie la clone. Sincer!

Semeni cu un xerox fara toner. Nu vreau sa socializam, nu vreau sa vorbim, nu vreau sa avem pasiuni comune, nu vreau sa ne placa aceleasi lucruri, nu vreau sa legam o relatie indiferent de genul ei. Nu esti fun, nu esti cool si nici nu vei fi vreodata. Fii tu, nu eu. Sau fii cine vrei tu sa fii numai nu eu. E penibil, nici sa injuri nu stii. E chiar jenibil, nu ai tras un joint niciodata. E umilitor, sunt cu mult mai inteligenta. E patetic, habar n-ai sa te futi. E jalnic, nu ai o personalitate.

Tai-o, pleaca, cara-te, dispari, zbori, sterge-o, calc-o, evapora-te, mori. Da-ti foc, fa-te scrum, arzi in culori, stinge-te si sufla-te ca-mi dai fiori.

Pe voi nu va scot din minti xeroxurile astea ieftine?