Acum o săptămână, mama a cumpărat o minune de aia Glade MicroSpray care pufuie din 30 în 30 de minute.

Ok, nimic neobişnuit până acum, nu ? Ei bine, am constatat ca chestia aia pufuie ca să ma sperie. De ce spun asta ? După ce sting PC-ul, şi teoretic ar trebuii sa mă culc, am obiceiul (şi prin obicei vreau să spun ca tot timpul se întamplă asta) de a mă duce in bucătarie şi a mânca ce găsesc şi eu. Dar în bucătarie când practic acest ritual, este întuneric şi…foarte linişte… chestia aia este aşezată pe dulap, iar dacă stai pe scaun, nu prea îl observi.

Mâncam acum 2 săptămâni ceva chipsuri (deşi nu am voie 😀 ) şi deodată a început în bucatărie un sunet foarte ciudat, şi eu m-am speriat normal că doar într-o încăpere liniştită ca aia nu auzi chiar orice sunete, şi după ce acel sunet se terminase, urmă un simplu: “PUF!”. Abia atunci mi-am dat seama ca Glade-ul meu a “emanat gaze”. Şi da, m-am speriat puţin :)) .

Azi dimineaţă când mă pregăteam pentru ceea ce numesc eu şcoală, la televizor a fost difuzată un promo, făcând reclamă la Glade MicroSpray. Acolo, i se spunea ca este ultra inteligent, că pufuie când trebuie, dar la mine e exact opusul. Pufuie doar când trebuie şi..e PROST :)) .