27nov.

S-a urcat scroafa-n copac!

Sunt din ce in ce mai scarbita de atitudinea de cacat a unora. Mi se pare incredibil cum se schimba cineva la 180% cand ii dai maxim 0.5 grame de putere. Cum brusc se cred cel putin directori cand defapt sunt cam pe a treia treapta a organigramei, prima fiind ocupata de femeia de serviciu. Ei bine dragii mosului, cam asta se intampla cand se urca scroafa in copac.

Bai si te duci tu ca tampitul sa le imparti din know-how-how-ul tau, ca deh, asa e frumos. Si te chinui, si te agiti si te dai peste cap, iti sacrifici niste ore din timpul tau personal, doar doar sa fie bine. Ba chiar esti dragut. Si dupa o vreme zici: “Gata. Lucrurile sunt ok, totul a intrat in normal, super..” Toata lumea e fericita, treaba merge, sefii sunt multumiti. Eh, exact in momente ca astea se trezeste o curva sa ii suga un pic pula sefuletului ei si sa se planga ca defapt tu ii subminezi autoritatea ei cu know-how-how-ul tau. Pai bine mah papushe, ma`ta nu te-a invatat ca nu este frumos sa vorbesti cu gura plina? Ori o sugi, ori vorbesti. Clar. Sefuletul frustrat ca muia nu a fost ca la carte, se apuca si se plange la sefa lui care din intamplare este si Sefa ta dar pe alta filiera. Si cum e democratie se convoaca o sedinta pentru a rezolva problema prin comunicare dom`ne.

Buuun. Te astepti si tu ca omul la o discutie civilizata, si ulterior la niste solutii viabile. Dar ce sa vezi? Afli ca defapt acum cateva secole in urma ai spus un cuvant care a deranjat-o pe sugatoare, si pe deasupra ti-ai permis sa dai si un mail in care cereai niste explicatii referitoare la rezultatele de cacat din perioada respectiva. Sacrilegiu!!!! Doamne fereste, cum ai putut gandi ca iti poti permite sa ii pui la munca pe trepadusii din subordinea sefuletului de mana a 15-a cel putin?! Bai si dupa cateva ore te lasa nervii. Ii lasi sa isi scoata ochii si sa isi verse frustrarile, se se gudure pe langa sefulet, sa urle cu tupeu si sa se uite gales la acesta. In tot timpul asta tu te gandesti: ” Bai ce pula mea caut eu aici?”

Se trag concluzii si evident ca sefuletul vine si cu solutia, ca deh tre sa apara ca eroul salvator in fata supusilor, si sa mai dea o muie si pe viitor. Deci: sa fim mai draguti unii cu altii, sa zambim, sa nu mai dam atatea mailuri si sa ne avem ca fratii. Ai sa moara ma`ta!

Pai bine mah hipopotamel, daca tu crezi ca pana acum nu am fost draguta, sa vezi de acum inainte. Eu pot fi exact asa cum vreau cu tine si echipa ta pe cand vice versa nu se aplica. Vai ce ne vom distra!! 😀

Daca s-a urcat scroafa-n copac… sa o ajutam sa se dea jos, zic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *