Viata

Nu mai pot cu niste atotstiutori incapabili

Eu am o problema cu oamenii incapabili in general. Dar cand acestia se mai dau si atotstiutori vad negru in fata ochilor si ma abtin cu greu sa nu ii strang de gat. Am una bucata persoana care intruneste aceste minunate calitati si pe care vreau sa o dau cu capul de pereti pana ma plictisesc. ­čśÇ

Aceasta persoana este buna intr-un singur domeniu: analiza. Da-i un excell, un raport si un grafic si are orgasm. Buuun. Dar cand jobul tau presupune mai mult decat a te masturba facand niste formule si analizand niste indicatori te cam futi pe ea de capacitate analitica. Cand trebuie sa creezi ceva dintr-o foaie alba, cand trebuie sa relationezi cu cei din jurul tau, cand trebuie sa le transmiti niste informatii pe care sa le si priceapa, cand trebuie sa inventezi o strategie care sa nu para seaca si impersonalaÔÇŽ eh, atunci o cam sugi.

Si ce faci? Esti prea mandru sa asculti la cei din jur, asa ca faci de capul tau si iese un kkt. De ce dracu sa facem noi un powerpoint ca sa priceapa tot omu` cand putem sa vorbim 1 ora si jumatate si la final sa nu mai intelegem nici noi ce am vrut defapt sa spunem?!

De ce sa avem un time management eficient cand putem sa ne holbam la niste rapoarte toata ziua si sa le atragem atentia celor din jur ca ar trebui sa faca la fel. Daca eu vin si iti spun: ÔÇťfa in pula mea evaluarile alea azi ca eu oricum am treaba acum, si lasa-mi mie aplicatia sa le fac pe ale mele maineÔÇŁ tu ce faci? Te holbezi ca muta la pula, dai din cap ca da, si maine imi spui zambind ca nu le-ai facut pentru ca ai stat 6 ore sa faci ceva pe care un om normal l-ar face in 45 de minute.

Si cu toate astea ai tupeul sa te dai atotstiutor in orice chestie cand defapt tu esti un incapabil notoriu. Cu toate astea ai o parere desavarsita despre tine si ii desconsideri pe cei care nu isi strica ochii 5 ore intr-un excell. Cu toate astea iti permiti sa emiti judecati la adresa celor care iti demostreaza cat de incapabil esti.

Am alergie la genul asta de oameni si desi incerc sa ma controlez nu stiu cat ii voi mai putea tolera. O sa apar intr-o zi cu un Kalasnikov si ii macelaresc pe toti. Pe piatra funerara va fi desenat un excell, niste formule pentru anul nasterii si al decesului si un grafic pentru a evidentia varsta. Aaaaaa!!!!!!