E soare… mult soare. Ok, e prea mult soare. De ce dracu am lasat jaluzelele deschise?! Ma tarasc cu greu pana in bucatarie unde cotrobai dupa cafea. Bai, zici ca sunt hipnotizata. Nu pot gandi pana nu iau o gura de cafea si un fum din tigara. Doamne cat soare e afara. Ma suna o prietena mult prea bine dispusa si extrem de entuziasta pentru ora asta matinala. Nu reusesc sa inteleg foarte bine ce zice pentru ca inca dorm. Isi da seama ca sunt coffee-less si smoke-less si ma lasa sa imi revin.

Eh, hai ca parca incep sa vad cu alti ochi lumea si cana e abia la jumatate. Ma plictisesc si nici nu m-am trezit bine. Ce dracu fac azi? Ma mai uit odata pe geam si imi dau seama ca vreau sa conduc. Lumina e perfecta. Mda, am o ciudatenie cu lumina de condus: tre sa fie soare, dar nu prea, sa straluceasca dar nu foarte mult, sa fie o anumita temperatura afara… eh e complicat.

Cand afara sunt exact conditiile astea ma apuca un chef de duca de zici ca nu e adevarat. Bine eu am o placere deosebita de a conduce in orice moment, insa in imprejurarile astea e imperios necesar sa ma urc la volan. Nu dati cu pietre, stiu ca femeile sunt praf la volan… sunt perfect de acord cu asta. Eu nu le suport si ma umplu de draci instantaneu cand intalnesc specimene din astea in trafic. Sa zicem ca eu fac parte din exceptii… mda, modesty is my middle name 😛 Serios vorbind, am invatat de la un super sofer sa conduc si ca sa il citez pe el, conduc atipic pentru o femeie.

Deci afara conditiile meteo sunt perfecte. Buuun. Ma pun si caut o melodie pentru ca cineva a uitat sa mi-o trimita. Cred ca este melodia perfecta pentru condus. O gasesc intr-un final pentru ca evident nu am retinut cum se numeste remix-ul si incerc sa ma conving ca ar trebui sa stau acasa totusi pentru ca am milioane de chestii de facut. Volumul la maxim nu ma ajuta cu nimic si nici faptul ca am deschis toate jaluzelele. Era o vreme cand ma duceam foarte des la un prieten din Galati si absolut de fiecare data vremea era la fel ca si azi. Era si o melodia pe care o ascultam atunci. Gizaz, daca o gasesc si pe aia clar nu mai stau in casa. Step away from youtube! Don`t push the button! Pfff, too late, am gasit-o.

Enjoy, eu am plecat 😀