Viata

La început a fost joaca

Niște lucruri pe care nu știu unde să le pun și care s-au întâmplat în ultima vreme și am fost prea ocupat să le dedic timp, să nu mai pun la socoteală să le pun pe blog!

M-am îndrăgostit de melodia asta. Iremediabil.

În altă ordine de idei, nu mai sunt single. Ceea ce înseamnă că am cui să îi dau parola să vă anunțe dacă mi se întâmplă ceva și intrați la idei că nu am mai postat nimic de ceva timp.

Azi m-am întâlnit cu Robert să lucrăm la ceva și din taxi am văzut primul curcubeu în ultimii doi sau trei ani.

Săptămâna trecută mi-a venit de la amazon.com cartea Navei tradusă în engleză. Aflasem că s-a lansat în octombrie traducerea, dar tot nu îmi vine să cred că timp de șase-șapte ani n-a tradus-o nimeni.

Seară de seară nu reușesc să trec de pagina 41 din ‘De Vliegeraar‘ a lui Khaled Hosseini și încep să mă întreb dacă e limba sau cartea. Am încercat să citesc și în timpul zilei și totuși e o carte pe care tot în olandeză decât în orice altă limbă aș citi-o, dar nu sunt încă în stare să spun de ce.

Am slăbit un număr de kilograme pe care lumea începe deja să îl observe. Mai puțin Andrei, care are alte standarde. Dar nu pot să mă supăr pe el, că azi e ziua lui.

Am uitat ‘The Private Lives of Pippa Lee‘ într-o cafenea: dacă o găsiți, vă rog să îmi spuneți. Nu știu ce cafenea, dar știu că în carte aveam un ambalaj de Chupachups.

Cum a fost la Bruxelles am scris aici, tot aici o să scriu cum va fi la Madrid.

În ultimele zile am umblat mai mult în tricou, ceea ce-mi destabilizează ideea de sezon, dar nu mă plâng. Asta nu înseamnă altceva decât că vacanța e mai aproape decât permite calendarul.

Și am făcut un patchwork din tot blogul; pentru mine e un gest semnificativ.

Nu în ultimul rând, am renunțat la intențiile de a mă de-Paco Rabanne-iza, doar am schimbat gama.