Nu mai pot sa suport ce se intampla zi de zi in tara asta. Am indurat ani de zile, dar acum chiar nu mai pot. Nu mai rezist psihic. Imi vine sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata, insa am niste probleme grave. Iar perspective de a le rezolva nu sunt. Asa ca nu stiu ce sa fac. Am zeci de responsabilitati, si oricat ma chinui, nu pot sa fac nimic. Nu pot. Fiindca am avut ghinionul sa ma nasc in tara asta care nu ar trebui sa se numeasca asa… E o mare gluma proasta, nu e o tara….

Vad oameni care nu merita ce li se intampla in fiecare zi. Vad oameni care sunt tratati ca si cum ar fi ultimele jeguri, vad saracie, foamete, si zero sperante. Banul este Dumnezeul multora, viata nu mai inseamna nimic pentru nimeni. Asadar, nici pentru mine nu mai conteaza viata nimanui. Din partea mea, poate sa moara oricine, nici in cot nu ma doare. Ei ar face o petrecere pe mormantul meu, asa ca nu vad de ce sa imi pese mie de altii. Chiar nu are rost.

O sa ma duc unde vad cu ochii, vad ca ma lupt cu morile de vant, ca si Don Quijote. Nu mai pot sa lupt cu incultura si cu nepasarea, m-au depasit. Fiindca 99 % din romani sunt inculti ! Da, de asta. Nu mai are sens sa lupt intr-o astfel de porcarie numita Romania. Nu imi e locul aici. Voi pleca totusi. Acesta e ultimul meu post. Ramaneti cu…rau. Cu bine sigur nu ramaneti. Sistemul m-a invins…