19nov.

Bloguri, tarfe wannabe, povesti si rahat

Si incepusem asa frumos cu scrisorile traduse ca nu se putea continua decat cu o varza clocita, ca sa nu zic cacat pe romaneste.

Nu am mai citit bloguri de luni de zile, multe luni. Nu am mai comentat bloguri tot de atatea luni. Si pentru ca am simtit eu cum ca m.as fi lasat pe tanjeala prea tare zic hai… macar pe aia din blogroll sa.i bag in seama (multi rau, din 15 linkuri 10 sunt ale noastre).

Dupa tura facuta prin blogroll, zic sa incep sa topai putin asa ca am pornit ca o floricica din blog in blog… si la al maxim 5lea m.am oprit. Nu stiu cum am ajuns pe niste bloguri atat de cretinoide, sper ca nu sunt majoritatea la fel c.o iau pe miriste si iar pauza de juma de an.

Sa ma puna cineva la curent, ca zau daca n.am ramas in urma… e la moda sa ai blog de tipa suferinda in permanenta care se crede femeie fatala auto-intitulandu-se curva de mare succes si cariera de viitor in domeniu, dependenta de alcool care se indragosteste din cand in cand de cate un inventat si apoi suspina dupa el/ei mentionand doar initiala numelui si care e fumatoare matura inraita, nu doarme noptile, sufera in tacere si e o maestra in ale amorului ieftin si toata lumea o stimeaza si apreciaza ca pe o mare martiro-mistress-lady in viata?

Luminati-ma ca pe bune, ma simt complet pierduta in obscurul romantismului de sfert de ceapa degerata pe care l.am gasit pe minim 3 bloguri!

La dracu!

Get a life!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *