Viata

13 cu ghinion sau blestemul pisicilor?

Presupunem că ştie toată lumea cred că azi e 13 iulie. Buuuun.

Azi am apucat să scriu un post cu pisicile şi o postare pe RockMag şi atât că a picat net-ul pe la 13:30 şi naiba ştie când s-a dat.

Apoi, văzând că n-am net, am zis că mă reapuc de Football Manager 2009, încep carieră nouă, mă bag la Steaua, dau afară aproape tot staff-ul tehnic, angajez antrenori noi, psihologi şi scouteri noi, cumpăr vreo 4 atacanţi, 2 mijlocaşi şi un fundaş stânga – toţi de valoare şi… SURPRIZĂĂĂĂ! Eroare la Football Manager şi eu n-am nicio salvare de la începutul jocului.

Mda, am restartat calculatorul şi nu ştiu ce naiba că la pornitul lui îmi cerea dischetă sau CD bootabil cu Windows XP. :O Apăs direct pe butonul de la PC (cu cel cu care pornesc unitatea centrală) şi cred că cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a pornit calculatorul. Băi, credeam că mi s-a f*t*t tot ce aveam în hard-disk că nu aveam nici măcar un BACKUP. Am zis că dau un Disk Defragmenter că cine ştie, poate mai “vindecă” cu ceva.

Vine tata acasă, net n-am avut şi am lăsat PC-ul pornit toată ziua fiindcă ne-am hotărât să mergem la pescuit. N-am prins decât un somn pitic cât un deget şi un şalău, la fel de mic. Nici măcar acolo n-am avut noroc azi. 🙁

Iar acum, când am ajuns acasă, m-am dus în grădină să stropesc castraveţii şi roşiile cu piatră vânătă şi m-am ales şi cu vreo enşpe pişcături de ţânţar.

Cam asta a fost pe ziua de azi. Acum mă întreb dacă a fost “13 cu ghinion” sau chiar că m-au blestemat naibii pisicile alea ?